7 tips om promotie te maken op je werk

Er zijn veel manieren om promotie te maken bij je huidige baan, zelfs als je net begint. Hier zijn enkele van de beste manieren om op te vallen:

1.

Meer verantwoordelijkheden op je nemen en harder werken. En doe dit vooral met plezier, want daar gaat het ook om. Bij promoties, hoort ook leidinggeven. En als leidinggevende is het belangrijk dat je plezier uitstraalt in je job.

2.

Wees niet bang om te vragen wat je wilt. Duidelijkheid is belangrijk zodat je alles begrijpt. Stel daarom zoveel mogelijk vragen bij onduidelijkheden, zodat niet alleen jij, maar het gehele team weet waar het over gaat.

3.

Laat zien dat je een teamspeler bent. Als een leider moet je het laten zien, niet alleen taken uitdelen. Een leider is een voorbeeld. Zo kun je het team vooruit duwen.

suriname restaurant

4.

Blijf nieuwe vaardigheden leren. Dit brengt het bedrijf en jezelf ten goede. Hoe meer jij leert, hoe meer je kan toepassen, hoe meer dat gewaardeerd wordt.

5.

Zorg ervoor dat je altijd hard werkt en je best doet. Als iemand vraagt ​​waarom ze je zouden moeten promoveren, laat het ze dan zien door ervoor te zorgen dat ze kunnen zien hoeveel moeite en toewijding je elke dag in je werk steekt.

6.

Neem de tijd om je baas te leren kennen. Je moet erachter komen wat voor soort persoon ze zijn, zodat je er zeker van kunt zijn dat je ze op geen enkele manier beledigt. Als ze een warm en vriendelijk persoon lijken die graag grappen maakt, benader ze dan met een luchtige benadering. Als ze een intimiderende baas lijken die de dingen liever professioneel en zakelijk houdt, begin dan met te vragen hoe ze het liefst hebben dat de dingen hier worden gedaan – en stel vervolgens een paar vragen over hun doelen of projecten waaraan ze werken. .

7.

Neem initiatief! Wacht niet tot iemand anders de moeite doet – je moet je zichtbaar maken als iemand die waardevol kan zijn voor het bedrijf. Vraag je manager of er iets speciaals is dat ze je zouden willen laten doen om je carrière binnen het bedrijf vooruit te helpen (bijv. verder gaan dan de plicht voor een van hun klanten). En vraag niet alleen om promoties, maar bied ook ideeën aan! Als je over vaardigheden beschikt die nog niet op het werk worden gebruikt, maar die je kunnen helpen hun projecten effectiever vooruit te helpen dan huidige werknemers dan is dat een pluspunt.