Purchaser

Choi’s Supermarkt

Save
Job Expired

Functieomschrijving

Als Inkoper binnen Choi’s ben je onderdeel van een professioneel team. In deze functie is het van belang dat je proactief op zoek gaat naar het juiste assortiment en aanbod welke aansluit bij de wensen van onze klant. Je draagt hierbij zorg voor het optimaal inkopen en managen van enkele productgroepen binnen de groep van producten die wij aanbieden aan onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen, selecteren en managen van jouw assortiment. Je bedenkt, samen met ons marketingteam, promotionele activiteiten. Je analyseert gegevens omtrent omzet,  concurrentie en assortiment m.b.t. de eigen productgroepen. Samen met andere afdelingen zorg je voor de optimale bevoorrading van onze filialen en presentatie van het assortiment.

Je hebt ervaring binnen de handel en inkoop en weet wat het spel met leveranciers inhoudt. Tevens heb je een goed gevoel bij trends en ontwikkelingen in de markt. Je bent energiek en het onderhandelen is een van jou sterke eigenschappen. Je bent een stevige gesprekspartner voor de business. Je kunt goed omgaan met verandering en bent graag de spin-in-het-web. Continue verbeteren, resultaatgerichtheid en het nemen van eigenaarschap behoren tot jou eigenschappen.

Over ons

Choi’s Supermarkt is de plek waar service en kwaliteit de perfecte balans vinden. Plezierig boodschappen doen met een keuze aan internationaal bekende producten en levensmiddelen alsook de keuze aan verse groenten, fruit, brood en melk. Daar staan wij bekend om.

Eisen

  1. Je hebt 3 jaar relevante werkervaring;
  2. Je hebt ervaring met handel en inkoop;
  3. Je hebt een goed onderhandelingsvermogen;
  4. Je bent gepassioneerd en gaat voor het beste resultaat;
  5. Je bent resultaatgericht;

Hoe kun je solliciteren?

Kandidaten kunnen solliciteren via Werkstraat.com via de APPLY knop of zij kunnen rechtstreeks bellen op 07487649, Vikash staat je dan te woord.

More Information

Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs