Jildys (36): “Ik ben hier zeer tevreden over”

Jildys Eduards (36) werkt voor Artemis Energy Suriname N.V een bedrijf afkomstig uit Trinidad en Tobago die opereert in de Oil & Gas sector. Met een achtergrond in tandheelkunde is ze omgeschoold naar Human Resources.

Hoeveel verdien je?

“Ik verdien 1250,- USD netto.”

Ben je daar tevreden mee?

“Zeker, er zijn twee grote voordelen. Ik krijg mijn salaris in USD uitbetaald en ik kan regelmatig vanuit huis werken. Ik maak mij qua financien denk ik minder zorgen dan de gemiddelde inwoner. Ik heb meer bewegingsruimte en daardoor kan ik bijvoorbeeld mijn dochtertje van school halen. Hier ben ik uiteraard zeer tevreden over, mijn salaris, de inhoud van mijn baan en mijn werktijden.”

HR suriname

Wat verdienen je collega’s?

“Ik ben op de hoogte van wat zij ongeveer verdienen, het scheelt niet veel van elkaar.”

Wat houdt je werk in?

“Als Human Resource & Administrative Officer ben ik bezig met visa aanvragen bijvoorbeeld, als we buitenlandse klanten krijgen dan moet dit op tijd gedaan worden. Ik houd mij in principe bezig met alles omtrent personeel, recruiting, on-boarding van personeel, contracten en ik ben aanspreekpunt in Suriname omtrent dit gebied.”

Werk je van 9 – 5?

‘’Ik werk 5 dagen in de week, van 08:00 tot 16:00 op papier maar de Oil & Gas industrie is constant in beweging. Ik ben eigenlijk altijd beschikbaar. Mentale gezondheid is hierbij belangrijk. Soms is mijn telefoon in het weekend uit, maar ik ben meestal wel 24/7 beschikbaar.”

Wat verdiende je bij je eerste baan als young professional?

“Rond de 2800,- SRD netto. Ik was destijds Medewerker Personeelszaken in 2015 bij een ander bedrijf. Ik heb een achtergrond in tandheelkunde maar op gegeven moment ging ik weer studeren en zo heb ik mijn Bachelor in Business Administration behaald in HR-Management.’’

Wat verdien jij? Deel jouw ervaring met ons: contact@werkstraat.com